Skip links

(voorbeeld) Campagne Marketeer

Dit is een voorbeeld van de campagnepagina. Deze passen wij aan met jouw tekst, kleuren, logo en content die beschikbaar is. Zoals bijvoorbeeld een mooie werken-bij video die de werksfeer laat zien. Op onze campagne-pagina’s kunnen we alles meten; hoe lang mensen lezen, hoe ver ze lezen, op welke knop ze klikken om te solliciteren en natuurlijk het totaal aantal bezoekers en van welke kanalen zij komen. Tussentijds checken we de resultaten en kunnen we de spreiding van het budget optimaliseren voor het beste resultaat.

Solliciteer nu!

De beste resultaten, dankzij jou
Of je nu campagnes opzet, doelgroepen onderzoekt of de rapportage maakt, je bedenkt steeds nieuwe manieren om nog betere campagnes te lanceren. Je collega’s zijn blij met je actieve aanpak en je inspireert elkaar tijdens het bespreken van de laatste trends. Je hebt zeer regelmatig contact met onze opdrachtgevers om allerlei campagnezaken te bespreken. De campagnes lopen dankzij jou op rolletjes.

Dit is zomaar een dag:

  • Je komt binnen, pakt je koffie en praat bij met je collega’s.
  • Je onderhoudt contact met klanten en (toe)leveranciers.
  • Je analyseert de resultaten van de vorige dag, om te zien wat je campagnes doen.
  • Je hebt een creatieve brainstorm voor een nieuwe campagne.
  • Je onderzoekt een nieuwe doelgroep en waar zij zich online bevinden.
  • Nog even snel wat optimaliseren en je werkdag is alweer voorbij!

Sterkwerkgeversmerk
Wij zijn er voor organisaties die een boost kunnen gebruiken in hun werving. Met vacature-campagnes komen we in beeld bij de juiste doelgroep. We (her)schrijven ook vacatureteksten, zodat alles tot in de puntjes in orde is. We maken er een sport van om de doelgroep écht te raken. Zo behalen we de beste resultaten.

Wat we je bieden
Zoals we steeds ons best doen voor onze klanten, doen we dat ook voor elkaar. Dus bieden we je:

  • Een goed salaris.
  • Onbeperkte ontwikkelmogelijkheden
  • Afwisselend werk
  • Leuke uitjes, zodat we op nóg meer creatieve ideeën komen

Als Campagne Marketeer heb je wat in huis
Jij regelt het wel; een goede werksfeer, optimale prestaties, tevreden klanten. Dankzij je sterke, open persoonlijkheid en relaxte benadering. Je snapt hoe campagnes werken en komt met goede ideeën om deze nóg beter te laten verlopen en de verwachtingen te overtreffen. Je communiceert makkelijk, met iedereen. Klantgerichtheid zit in je DNA en zo zie je de sales en kwaliteit steeds verbeteren. Allemaal skills die je hebt opgedaan in je voorgaande werkervaring.

Deze campagne is bijna afgelopen!
We houden van actie en snelheid, dus we zien je sollicitatie na het lezen van deze vacature wel verschijnen! Vragen? Die kun je stellen aan “naam contactpersoon” via 06 00 00 00 00, of via mail@contactpersoon.nl

Solliciteer nu!
vb-vacature 1

Aan de slag als Campagne Marketeer?

Solliciteer dan direct. Eerst nog een vraag? Neem dan contact op met "contactpersoon", tel. 06-00 00 00 00.

Solliciteer!
Return to top of page