Skip links

Eindelijk de ideale kandidaat vinden voor jouw vacature?

Wij helpen je met een optimale wervingscampagne

Afgestemd op jouw doelgroep

Opvallen bij de juiste kandidaten

Continue optimalisatie

Continue verbetering

Regie-behouden

Jij behoudt de regie

De ideale kandidaat vinden voor je vacature, dat is zo makkelijk nog niet. Wij helpen je hierbij. Met een slimme wervingscampagne brengen we jouw vacature onder de aandacht van de juiste doelgroep. De media en de middelen die we inzetten selecteren we zorgvuldig. Hierbij doen we niet aan trucjes of aan schieten met hagel. We weten exact hoe je jouw vacature in een campagne onder de ogen van jouw ideale kandidaat krijgt. Zo ontwikkelen we voor iedere opdrachtgever, ongeacht het budget, een onderscheidende campagne die aandacht genereert en aanzet tot actie. En wanneer de campagne draait? Dan optimaliseren we deze voortdurend. Dit doen we onder andere met A/B-testen, heatmaps en analytics. Hierdoor behalen we de best mogelijke conversie voor jouw campagne. Ook houden we nauw contact. Zo ben je altijd up-to-date. En de sollicitaties? Die ontvang je gewoon in je eigen mailbox, óf direct in je ATS.

Het proces van A tot Z

We streven altijd naar de perfecte campagne. Zo blijven we A/B testen, optimaliseren en kleine tweaks maken. En daar profiteer jij van! Jij krijgt namelijk een optimale campagne waarmee we samen jouw kandidaten vinden en overtuigen om te solliciteren. Hoe het proces van een campagne eruit ziet? Dat zie je hieronder.

1. Aanvraag

Je doet je aanvraag via onze website. Vervolgens kijken we naar de doelen die we samen willen behalen en de doelgroep die we willen bereiken. We doen gelijk een klein onderzoek naar je doelgroep, om te checken welke kanalen deze voornamelijk gebruikt. Zo kunnen we je zo goed mogelijk adviseren in de volgende stap.

2. Plan de Campagne

Je ontvangt binnen een dag je campagnevoorstel, waar we dan samen even naar kijken. Tevreden? Dan lever jij ons de nodige informatie aan, zoals de (basis)tekst en je huisstijl wanneer je kiest voor de optimale campagnepagina. Heb je zelf een landingspagina op je website? Dan kunnen we meteen beginnen met het ontwikkelen van de campagne.

3. Aan de slag

Je campagne staat live! De eerste sollicitanten komen binnen. Maar het kan altijd beter. Daarom blijven we A/B testen, bijsturen en tot in de puntjes optimaliseren. Zo wordt je campagne nóg succesvoller. Wanneer de campagne is afgelopen, ontvang je van ons een overzichtelijke rapportage met daarin alle data om te evalueren.

Onze campagnepakketten

Voor een slimme wervingscampagne heb je keuze uit drie pakketten. Deze verschillen in het aantal kanalen dat we inzetten om de campagne onder je doelgroep te verspreiden. Zo is er voor elk budget een geschikte optie. Wil je jezelf verzekeren van het best haalbare resultaat? Dan kun je ook je vacaturetekst door ons laten herschrijven én gebruik maken van een campagnepagina. Deze pagina bouwen we helemaal in jouw huisstijl. Zo hoef je op je eigen website niets aan te passen en landen je kandidaten op een SEO- en conversie geoptimaliseerde pagina. Een pagina waarop we alle resultaten continu meten en analyseren, zodat we steeds de campagne kunnen aanscherpen. Daarmee is jouw budget het best besteed en halen we écht alles uit je campagne.

Infosheet downloaden

Extra opties

+ Vacaturetekst herschrijven

Jij levert een vacaturetekst aan en wij toveren deze om tot een vlot leesbare, begrijpelijke én aantrekkelijke tekst die aansluit op jouw doelgroep. Volledige SEO-proof.

+ Campagnepagina

Een landingspagina in je eigen huisstijl. Volledig SEO- en conversie geoptimaliseerd. We meten en analyseren de resultaten continu. Zo blijven we voortdurend de campagne aanscherpen.

Onze succesverhalen

De campagnes die we eerder deden? Daar lees je hier meer over. We nemen je mee in het proces, zodat je na het lezen van een case precies weet hoe we jouw vacatures kunnen gaan vullen!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met een optimale wervingscampagne? Download onze infosheet.

Return to top of page