Skip links

ANAC – Carwash Helden

Logo ANAC

ANAC Carwash

Een campagne voor het werven van 40 Carwash Helden

668952

keer vertoond

5957

keer gelezen

426

Sollicitanten

De uitdaging

Begin augustus opende ANAC Carwash de deuren van haar nieuwste vestiging in Wilrijk, België. En bij een nieuwe vestiging hoort natuurlijk nieuw personeel. Vandaar dat wij een recruitment marketing campagne hebben opgezet voor de werving van maar liefst 40 Carwash Helden. En dit in slechts 1 maand tijd. Uitdagend? Ja. Onmogelijk? Zeker niet!

Onze oplossing

Het werven van 40 Carwash Helden in 1 maand tijd, dat vroeg om een grootse campagne. Social media, Google zoekadvertenties, displayadvertenties en jobboards: deze campagne had het allemaal. Maar niet alleen online kon de doelgroep niet om ANAC Carwash heen. Ook zijn er flyers bezorgd in de regio en neergelegd bij vestigingen in de buurt. De perfecte mix van kanalen om de doelgroep te bereiken.

We hebben echter niet alleen de campagne voor ANAC Carwash verzorgd. Ook het schrijven van de vacaturetekst en het verzorgen van de landingspagina namen wij op ons. Dit alles voor een maximale conversie.

Het resultaat

Na een maand campagne draaien mocht het resultaat er zijn. De vacature heeft een bereik gehad van 668.952 en is 5.952 keer gelezen. Het aantal sollicitanten? Dat waren er maar liefst 426. Missie geslaagd!

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met een succesvolle wervingscampagne?

Lees het hier
Return to top of page