Skip links

Strateeg Ruimtelijke Ontwikkeling

Als strateeg ruimtelijke ontwikkeling bij de gemeente Zwijndrecht werk je aan de stad van de toekomst. Zwijndrecht is ambitieus. De komende periode werken we aan duizenden nieuwe banen, woningen, het behalen van de duurzaamheidsambities en aan het versterken van de groenblauwe structuren. Die ambities realiseren we in een uitdagende sterk verstedelijkte omgeving, met veel grote infrastructuur en aandachtspunten rondom externe veiligheid. 

Solliciteer nu!

Wat ga je doen?

Vanuit de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling werk je met andere collega’s van de gemeente Zwijndrecht, de gemeenten in de regio Drechtsteden en onze partners aan de ruimtelijk- economische opgaven van de stad. Die komen voort uit het raadsprogramma ‘’Krachtig Zwijndrecht’’ en uit de ‘’Groeiagenda Drechtsteden 2030’’. Daarbij ligt bij jou de nadruk op het verbinden en vertalen van de landelijke en regionale opgaven en organisatie van de ’Groeiagenda Drechtsteden 2030’’ met de lokale opgaven en organisatie. Je ontwikkelt en onderhoudt een breed en relevant netwerk met betrokken partijen in de stad, in de regio en in het land. Vanuit die contacten stroomlijn je ook onze lobby en ben je scherp op provinciale, landelijke en Europese subsidiemogelijkheden.

Gemeente Zwijndrecht
Je komt te werken bij de gemeente Zwijndrecht, waar gewerkt wordt aan de ambities uit het raadsprogramma ‘Krachtig Zwijndrecht’. Samen met partners en inwoners werken we onder andere aan het bereiken van een evenwichtige bevolkingssamenstelling, een plek om te wonen en te leven voor iedereen en veilige en leefbare buurten waar inwoners op een prettige manier oud kunnen worden. Deze opgaven worden integraal opgepakt met collega’s van verschillende afdelingen.

Wat we je bieden
Zoals we steeds ons best doen voor onze klanten, doen we dat ook voor elkaar. Dus bieden we je:

  • Een goed salaris.
  • Onbeperkte ontwikkelmogelijkheden
  • Afwisselend werk
  • Leuke uitjes, zodat we op nóg meer creatieve ideeën komen

Als Campagne Marketeer heb je wat in huis
Jij regelt het wel; een goede werksfeer, optimale prestaties, tevreden klanten. Dankzij je sterke, open persoonlijkheid en relaxte benadering. Je snapt hoe campagnes werken en komt met goede ideeën om deze nóg beter te laten verlopen en de verwachtingen te overtreffen. Je communiceert makkelijk, met iedereen. Klantgerichtheid zit in je DNA en zo zie je de sales en kwaliteit steeds verbeteren. Allemaal skills die je hebt opgedaan in je voorgaande werkervaring.

Deze campagne is bijna afgelopen!
We houden van actie en snelheid, dus we zien je sollicitatie na het lezen van deze vacature wel verschijnen! Vragen? Die kun je stellen aan “naam contactpersoon” via 06 00 00 00 00, of via mail@contactpersoon.nl

Solliciteer nu!

Aan de slag als Strateeg Ruimtelijke Ontwikkeling?

Solliciteer dan direct. Eerst nog een vraag? Neem dan contact op met "contactpersoon", tel. 06-00 00 00 00.

Solliciteer!
Return to top of page