Skip links

Teamleider Carwash in Anderlecht
Onze splinternieuwe vestiging in Wilrijk is voorzien van een state-of-the-art wasstraat, uniek in België. Dé kans voor jou om een team succesvol te laten draaien. Daarbij steek je zelf ook graag de handen uit de mouwen en regel je alles wat nodig is om prettig en veilig te kunnen (samen)werken. Je laat elke klant zich echt koning(in) voelen.

Solliciteer!

Stralend propere auto’s dankzij jou
Of je nu meedraait bij het wassen, storingen verhelpt of de administratie doet, je straalt positieve energie uit. Je collega’s zijn blij met je actieve aanpak en voelen zich gehoord en gesteund.

Je werkt samen met de manager en hebt zeer regelmatig contact met ons hoofdkantoor. Je wordt door ANAC ondersteund met alle mogelijke middelen. Zo leiden we je intern op. Tegelijk zorg je dat je medewerkers ook een goed inwerkprogramma volgen. De wasstraat loopt op rolletjes, letterlijk en figuurlijk. Zomaar een dag:

 • Je komt binnen, pakt een kop koffie en praat bij met je collega’s.
 • Je onderhoudt contact met klanten en (toe)leveranciers.
 • Je werkt de administratie bij en zorgt voor de personeelsplanning.
 • Je hebt een functioneringsgesprek met een van je medewerkers en legt dit vast.
 • Je voert een sollicitatiegesprek en neemt een nieuwe collega aan.
 • Storingen oplossen en voorkomen, door snel ingrijpen en slim onderhoud.
 • Er komt een klacht binnen, die je netjes en snel afhandelt.
 • Je zorgt voor het onderhoud van de machines en het pand en je begeleidt je medewerkers.

Met jouw enthousiasme geef je het goede voorbeeld en doen we het elke dag een beetje beter.

ANAC: Dé speler in Carwash
Wat in 1940 in Nederland begon als Nijmeegs boerenfamiliebedrijf in de zaad- en meelhandel, is inmiddels uitgegroeid tot een grote speler in carwash, tanken, bakery en selfstorage. Met een omzet van zo’n 40 miljoen op jaarbasis en richting de 300 medewerkers heeft het familiebedrijf zich op de kaart gezet, in Nederland en België. En we groeien, nog steeds. Zo opende deze zomer in Wilrijk de 4de vestiging van België, onze 14de vestiging binnen ANAC.

Wat we niet veranderen, is hoe we zaken benaderen. We gebruiken nog steeds ons gezond boerenverstand en houden zo de zaken simpel. Dat vind je ook terug in de omgang met elkaar: we doen niet aan rangen en standen, iedereen is toegankelijk en open. Dat maakt de sfeer ongedwongen, terwijl we professioneel samenwerken aan onze toekomst.

Wat we je vanuit ANAC bieden
Waar we voor klanten een prettige beleving willen creëren, willen we dat ook voor onze medewerkers die elke dag bijdragen aan ons succes. Dus bieden we je:

 • Een aantrekkelijk loon.
 • Extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, ecocheques en hospitalisatieverzekering.
 • Afwisselend werk.
 • Leuke uitjes, zodat je de mensen binnen en buiten je eigen vestiging leert kennen.

Als Teamleider heb je wat in huis
Samen met de Manager regel je het wel; een goede werksfeer, optimale prestaties, tevreden klanten. Met zeker 3 jaar ervaring als leidinggevende sta je sterk in het team. Je snapt auto’s en komt met goede ideeën om het werk nóg beter én veiliger te laten verlopen en de vestiging te laten groeien. Je communiceert makkelijk, met iedereen, in het Nederlands. Klantgerichtheid zit in je DNA en dat weet je over te dragen aan je team, dat je continu coacht. Zo zie je de sales en kwaliteit steeds verbeteren. Allemaal skills die je hebt opgedaan in je voorgaande werkervaring.

Snelheid is een schone zaak
We houden van actie en doortastendheid, dus waarderen een directe sollicitatie na het lezen van deze vacature. Vragen? Die kun je stellen aan HR via sollicitatie@ANACCarwash.be

We gebruiken eventueel een test om objectief te meten of jij en de functie bij elkaar passen.

anac-img

Aan de slag als Teamleider Carwash in Anderlecht?

We houden van actie en doortastendheid, dus waarderen een directe sollicitatie na het lezen van deze vacature.

Solliciteer!