Skip links

De perfecte Jobmarketing Campagne

We streven altijd naar de perfecte campagne. Zo blijven we A/B testen, optimaliseren en kleine tweaks maken. En daar profiteer jij van! Jij krijgt namelijk een optimale campagne waarmee we samen jouw kandidaten vinden en overtuigen om te solliciteren. Om dit te realiseren, werken we met deze ingrediënten:

01

Aanvraag

Je doet je aanvraag via onze website. Vervolgens kijken wij naar de doelen die we samen willen behalen en de doelgroep die we willen bereiken. We doen gelijk een klein onderzoek naar je doelgroep, om te checken welke kanalen deze voornamelijk gebruikt. Zo kunnen we je zo goed mogelijk adviseren in de volgende stap.

02

"Plan de Campagne"

Je ontvangt binnen een dag je campagnevoorstel, waar we dan samen even naar kijken. Tevreden? Dan lever jij ons de nodige informatie aan, zoals de (basis)tekst en je huisstijl wanneer je kiest voor de optimale campagnepagina. Heb je zelf een landingspagina op je website? Dan kunnen we meteen beginnen met het ontwikkelen van de campagne.

03

Aan de slag

Je campagne staat live! De eerste sollicitanten komen binnen. Maar het kan altijd beter. Daarom blijven we A/B testen, bijsturen en tot in de puntjes optimaliseren. Zo wordt je campagne nóg succesvoller. Wanneer de campagne is afgelopen, ontvang je van ons een rapportage met alle data om te evalueren.

Onze campagnepakketten

Je hebt een vacature, nu nog de ideale kandidaat. Maar hoe haal je die nou eigenlijk binnen? Bij ons kan dat heel simpel. Samen ontwikkelen we op basis van jouw doelstelling een succesvolle wervingscampagne. Zetten we samen een campagne op, dan heb je de keuze uit 3 pakketten. Deze verschillen in het aantal kanalen dat we inzetten om de campagne onder je doelgroep te verspreiden.

Wil je het jezelf verzekeren van het best haalbare resultaat? Dan kan je ook je vacaturetekst laten (her)schrijven én gebruikmaken van een campagnepagina, speciaal voor jouw vacature. Deze pagina bouwen we helemaal in jouw huisstijl. Zo hoef je op je eigen website niets aan te passen en landen je kandidaten op een SEO en conversie-geoptimaliseerde pagina. Een pagina waarop we alle resultaten continu meten en analyseren, zodat we steeds de campagne kunnen aanscherpen. Daarmee is jouw budget het best besteed en halen we écht alles uit je campagne. Zullen we samen jouw optimale campagne samenstellen?

LIGHT

Indeed
Social media
Google Zoekadvertentie
Vakgerichte vacaturesites
Vaksites
Google Displayadvertentie

Aanvragen

BASIS

Indeed
Social media
Google Zoekadvertentie
Vakgerichte vacaturesites
Vaksites
Google Displayadvertentie

Aanvragen

COMPLEET

Indeed
Social media
Google Zoekadvertentie
Vakgerichte vacaturesites
Vaksites
Google Displayadvertentie

Aanvragen
OPTIES
  • Vacaturetekst (her)schrijven

    Wij schrijven de perfecte vacaturetekst, die compleet aansluit op je doelgroep.

  • Campagnepagina

    Een zo hoog mogelijke conversie met een volledig geoptimaliseerde campagnepagina, in jouw huisstijl.

Hulp nodig bij het kiezen van je pakket? Neem contact op.

Cases