Skip links

SURF

Een campagne voor het werven van een Senior Data Engineer

387676

keer vertoond

3233

keer gelezen

De uitdaging

SURF was al een tijd op zoek naar een nieuwe Senior Data Engineer om complexe data te vertalen naar slimme oplossingen. Wij hebben toen de vacature herschreven zodat deze de bijbehorende doelgroep op de goede manier aanspreekt en motiveert. Na het herschrijven van de tekst riepen ze onze hulp in voor het uitzetten van een campagne met een looptijd van 3 weken.

Onze oplossing

We begonnen met een onderzoek naar wat de doelgroep belangrijk vindt en waar zijn te vinden zijn. Vervolgens hebben we voor SURF een campagne opgezet binnen het door hun opgestelde budget. Het resultaat: een mix van vacaturewebsites, Google zoekadvertenties, displayadvertenties en social media. Met deze mix konden we de doelgroep optimaal bereiken.

Ook hebben we een campagnepagina opgesteld, geheel in de huisstijl van SURF. Deze is volledig SEO- en conversie geoptimaliseerd.

Het resultaat

Na een campagne van drie weken heeft de vacature een bereik gehad van 387.676 en is deze 3.233 keer gelezen. Tijdens de campagneperiode hebben er 11 kandidaten gesolliciteerd bij SURF. Hiervan zijn meerderen uitgenodigd voor een gesprek. Voor deze, maar ook voor andere functies.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met een succesvolle wervingscampagne?

Lees het hier