Skip links

Hoofd Uitvoerder midden-Nederland
Met jouw natuurlijk overwicht motiveer je iedereen op de bouwplaats om alle deadlines te halen, met opleveringen waar we trots op zijn.

Solliciteer direct!
Mail de vacature naar mezelf

Elk bouwproces loopt op rolletjes met jou als Hoofd Uitvoerder
Met kwaliteit en veiligheid voorop realiseer je de mooiste nieuwbouwprojecten. In de regio midden-Nederland werk je aan verschillende projecten, van wat kleiner tot groot, van voornamelijk woningbouw in het luxere segment tot bedrijfspanden. Met onze vaste partners gaan we voor maximale kwaliteit en realistische planningen. De intake en voorbereiding van projecten doen we secuur, waardoor onze projecten heel solide zijn. Als echte leider sta je open voor nieuwe ontwikkelingen, kijk je vooruit en speel je tijdig in op veranderingen, zoals met de Wet Kwaliteitsborging voor de Bouw. Buiten ben jij de baas, intern overleg je met onze Projectleider en Werkvoorbereider als onderdeel van het uitvoeringsteam, dat kan op de bouwplaats zijn of op kantoor. Elk project onder jouw leiding:

 • Is veilig om te werken.
 • Blijft binnen de bestekeisen, de begroting en de planning.
 • Is tot in de puntjes voorbereid, waardoor we geen verassingen krijgen.
 • Verloopt soepel met alle bouwpartners.
 • Is nauwkeurig geadministreerd en helder gerapporteerd.

Onze bouwstenen voor jou
We bieden je de mooiste projecten in nieuwbouw van woningen en utiliteitsbouw. En:

 • Een auto en telefoon van de zaak.
 • 30 vrije dagen per jaar.
 • Een salaris van maximaal €5.000 bruto.

Wil je je verder ontwikkelen? Gooi het in de groep. Verder volgen we de cao Bouw & Infra.

Wat jij meeneemt naar de bouwplaats
Jij weet wat je wilt en hoe je dat wilt. Gelukkig weet je dat ook nog duidelijk over te brengen. Met een zekere creativiteit weet je precies hoe je iedereen moet motiveren om net dat stapje extra te zetten. Je bent altijd inhoudelijk goed voorbereid, bij elk project. En dan heb je ook nog:

 • Zo’n 7 à 10 jaar ervaring als zelfstandig uitvoerder met woningbouwprojecten en/of bedrijfspanden.
 • Een technisch mbo-/hbo-diploma (bv. mbo Bouwkunde, hbo Civiele Techniek/Bouwkunde).
 • Interesse in regelgeving en digitalisering: jij schrikt niet van digitale dossiers.

Het voordeel van MBB
Natuurlijk werken we hard om onze projecten met een goed resultaat af te kunnen ronden. En hebben we dan weer iets moois neergezet, dan vieren we dat ook! Ook naast alle projecten werken we hard: op de bowlingbaan, tijdens het hardlopen of kleiduifschieten. Je bent altijd welkom om aan te sluiten bij onze activiteiten. En we staan open voor nieuwe opties. Een dartcompetitie, karten, potje voetbal, wij zijn erbij!
Wat je bij ons in Maarssen vindt: een familiaire werksfeer met een flinke dosis humor. We bestaan alweer 60 jaar en dat hebben we gevierd met een mooie en onvergetelijke reis naar Lissabon. Ben jij er ons volgende jubileum bij?

Haal je ook deze deadline?
Maak jij van elk project een succes? Klik dan direct op onderstaande button en solliciteer uiterlijk vrijdag 6 maart. Eerst nog een vraag? Dan kun je me mailen of bellen via s.bon@mbb.nl of 0346 562744 (Stephan Bon, Algemeen Directeur MBB).

Solliciteer direct!
Mail de vacature naar mezelf

Aan de slag als Hoofd uitvoerder?

We houden van actie en aanpakken. Solliciteer dus direct. Vragen over de functie? Bel Stephan Bon, Algemeen Directeur MBB op 0346 562744. Solliciteren kan tot uiterlijk vrijdag 6 maart.

Solliciteer!
Return to top of page